Privatlivspolitik

Nivå Fåreavlerforening

7.7.2018

 

Nivå Fåreavlerforening behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller, hvordan vi behandler personoplysninger til sikring af en fair og gennemsigtig behandling.

Gennemgående for vores databehandling er, at vi kun behandler personoplysninger til bestemte formål og ud fra berettigede (legitime) interesser. Vi behandler kun personoplysninger, der er relevante og nødvendige til opfyldelse af de angivne formål, og vi sletter oplysninger, når de ikke længere er nødvendige.

 

Kontaktoplysninger på den dataansvarlige

Nivå Fåreavlerforening er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Kontaktoplysninger:

Kontaktperson: Berit Mogensen

Adresse: c/o Berit Mogensen,

Hovedgaden 37,

3220 Tisvildeleje

CVR: 15 09 41 84

Telefonnr.: 4047 9148

Mail: beritluisemogensen@msn.com

Hjemmeside: http://nivaa-faar.dk

 

Behandling af personoplysninger

Nivå Fåreavlerforening indsamler og behandler almindelige personoplysninger i form af registrerings- og kontaktoplysninger som navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.

 

Foreningens formål med behandling af dine personoplysninger

Vi behandler dine almindelige personoplysninger i forbindelse med disse formål:

 

 

Vi behandler personoplysninger til bestemte formål ud fra særligt følgende lovlige grunde:

 

Vi behandler kun personoplysninger ud fra legitime interesser

I det omfang vi behandler dine medlemsoplysninger på baggrund af interesseafvejningsreglen, vil denne behandling udelukkende være motiveret af berettigede (legitime) interesser som:

 

Samtykke

Oftest vil vores behandling af personoplysninger basere sig på et andet lovligt grundlag end samtykke. Vi indhenter derfor kun samtykke, når det i sjældne tilfælde er nødvendigt for at behandle personoplysninger til de formål, der er beskrevet ovenfor.

Hvis vi indhenter samtykke, er det frivilligt, og det kan til enhver tid trækkes tilbage ved at give os besked om det.

Videregivelse af dine personoplysninger

Vi videregiver ikke personoplysninger til firmaer eller offentlige instanser.

 

Opbevaring og sletning af dine personoplysninger

Af praktiske og administrative hensyn opbevarer vi dine almindelige medlemsoplysninger i op til 3 år efter kalenderåret for din udmeldelse af foreningen.

Vi opbevarer dog oplysninger på medlemmer, herunder bestyrelsesmedlemmer til statistik og lignende, så længe de har historisk værdi.

 

Rettigheder

Borgerne har en række særlige rettigheder efter persondataforordningen, når vi behandler personoplysninger:

Du kan gøre brug af dine rettigheder, herunder gøre indsigelse mod vores behandling, ved at henvende sig til os. Vores kontaktoplysninger finder du øverst.

Hvis du f.eks. henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet sine personoplysninger, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.

Klage over behandling af personoplysninger skal ske til Datatilsynet.

 

Revidering af privatlivspolitikken

Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i denne privatlivspolitik fra tid til anden. Ved ændringer vil datoen øverst i privatlivspolitikken blive ændret. Den til enhver tid gældende privatlivspolitik vil være tilgængelig på vores hjemmeside. Ved væsentlige ændringer vil du modtage meddelelse herom.